Stop met jezelf klein houden

Bereik een krachtige versie van jezelf


Wil je samen met mij aan de slag tegen de innerlijke kritische stem


Maak een keuze die bij jouw situatie past:

- online cursus
- masterclass
- fysieke workshop
- therapie traject


Er is altijd ruimte voor een uitgebreide Q&A met maatwerk


We doen dit samen met mijn expertise van ruim 17 jaar ervaring en missie om te komen tot een laagdrempelig aanbod online

Wil jij de volgende doelen bereiken?

Online cursus
Stop de innerlijke criticus!

Nu slechts 

€299

Heb je interesse en wil je graag nog meer informatie ontvangen, dan is dat ook zeker mogelijk. Laat een bericht achter via het contact formulier en dan plan ik binnen 2 weken een call in.

Anderen over Noor de Spiegeloog

Anoniem


Al enige tijd liep ik vast in bepaalde patronen. Ik was mij al bewust van bepaalde valkuilen en patronen maar het lukte mij maar niet om die te doorbreken. Ik piekerde veel, over-analyseerde alles en liep vast op werk en privé. In de sessies met Noura merkte ik direct na de eerste sessie al zoveel verschil! ze weet exact hoe ze je de goeie kant op krijgt terwijl het vanuit jezelf komt. Waar ik eerder tegen een plafond aanliep, lukte het langzaam maar zeker om daar doorheen te breken. Ik werd mij bewust van de muren die ik bouwde, de innerlijke criticus die voortdurend aanwezig was en de ‘beschermers’ aan wie ik dienstbaar was geworden. Ik zag situaties ineens vanuit een ander perspectief. Noura is echt een fijn mens, therapeut, ze begrijpt je, denkt met je mee en weet te doorgronden waar de angel zit. Ze is er ook echt voor mij geweest tijdens, maar ook na de sessies wanneer soms diepe emoties naar boven kwamen die mij overspoelde en Noura was meteen bereikbaar om te begeleiden en een vinger aan de pols te houden. Inmiddels werk ik samen met Noura toe naar een afronding van mijn traject. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij mij over de streep zal helpen om straks zelf verder te kunnen.

Debbie


Na velen jaren, veel struggles hebben gehad op verschillende vlakken en veel verschillende psychologen hebben gehad, kwam ik uiteindelijk bij Noura terecht. Bij Noura voelde ik gelijk een klik. Ergens voelde het alsof ik met één van mijn vriendinnen praatte en af en toe vond ik de afstand die daarvoor nodig was ook heel fijn. Ondanks dat Noura veel mensen op een dag ziet, merkte ik dat ze volledig aanwezig kon zijn met alle aandacht gericht op mij. Alle voorgaande gesprekken hield ze bij en kon zelf namen herinneren van gesprekken die voor mij belangrijk waren.  Dat voeldefijn en oprecht. Ik voel me serieus genomen en op me gemak. Door de sessies heen, heb ik diepe dalen gevoeld.. En hefige pijn. Noura wist bij mij het juiste te zeggen. Niet alleen omdat ik weet dat ze er voor geleerd heeft. Maar ook omdat ze mij persoonlijk leerde kennen. Zij kende me valkuilen en mijn gedachtegang. En vanuit haar perspectief kon ze mij daarbij steunen en sturen. Ze leerde mij, mezelf kennen en weer op mezelf te vertrouwen. Ik ben haar daarom enorm dankbaar! En heb haar daarom aan meerdere mensen in mij omgeving aanbevolen. Want ik hoop dat andere mensen net zoveel steun bij haar kunnen vinden als ik.