oo---goud

Behandeltarieven

De praktijk heeft voor 2023-2024 met schillende zorgverzekeraars een contract afgesloten. 

In de samenwerking met zorgverzekeraars werkt de praktijk volgens de richtlijnen van het Zorg Prestatie Model.

Meer informatie hierover lees je hier.

Tarieven 18+

Met de meeste zorgverzekeraars heb ik een contract, vraag hier naar bij de aanmelding. Hou altijd rekening met het het verplichte eigen risico. 

Met CZ heb ik bijvoorbeeld geen contract, dan kan je in aanmerking komen voor vergoeding via een restitutiepolis. Vraag bij uw verzekering na hoe dit aangevraagd kan worden. Je betaalt de behandeling dan zelf en kan de factuur declareren bij de zorgverzekeraar. 

Je ontvangt maandelijks een verzamelfactuur met hierin een overzicht van de tot dan toe ontvangen zorg. 

Tarieven jeugd

Deze zijn altijd particulier!

Bij een aanmelding voor een jeugdige is het belangrijk om dit eerst met uw contactpersoon bij het jeugdteam te bespreken. Bij akkoord kan een aanvraag ingediend worden voor niet gecontracteerde zorg. Per gemeente kunnen hier aparte afspraken over zijn en kunnen we gezamenlijk een plan van aanpak opstellen. In eerste instantie zal ik vanuit een consult met je meedenken over in te zetten zorg.

 

Particulier

Wanneer je geen recht hebt op vergoeding van de verzekeraar of hier geen gebruik van wil maken, dien je het gehele traject zelf te betalen. Dit kan een particulier behandeltraject zijn, maar denk ook aan coaching voor ondernemers of andere professionals. 

Kosten

De kosten bedragen € 150,- per uur. Een behandelsessie duurt ongeveer 45-60 minuten. 

Houdt rekening met een eigen risico; deze geldt voor alle zorg die je gebruikt binnen 1 kalenderjaar. Afhankelijk van je keuze kan dit variëren tussen 0 en 500 euro.

Een afspraak dient uiterlijk 24 uur van te voren geannuleerd te worden. Bij het te laat afzeggen van een afspraak of zonder bericht niet verschijnen, wordt de afspraak in rekening gebracht tegen een verlaagd tarief van €50,- (deze wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar).

 
Twijfel je of je behandeling vergoed wordt, of heb je hier vragen over?

Neem contact op